Lideri cu viziune și integritate.

Misiune și Ucenicie prin vocație.

Comunități transformate.

Țara noastră poate fi transformată de oameni cu credință și viziune, printr-o mișcare de misiune, ucenicie urbană și comunitate intențională.

Guild Faith creează și sprijină contexte prin care lideri și organizații își înțeleg și împlinesc chemarea creștină. Contribuim la dezvoltarea de comunități puternice, în orașe transformate, formate din oameni care își urmează chemarea și menirea, și din familii unite.

Comunitatea Guild FAITH

Guild Faith este o comunitate de lideri credincioși care se sprijină reciproc, învață unii de la alții și creează un impact pozitiv în lume, având ca fundament principiile și valorile biblice.

Avem o misiune comună: să susținem o mișcare de misiune și ucenicie
prin business.

Credem că adevărata schimbare începe în cadrul întâlnirilor organizate în grupuri mici, în care explorăm principiile biblice legate de afaceri și ne ajutăm să integrăm credința în viața noastră de zi cu zi. Ne oferim suport și încurajări, construind împreună o comunitate puternică.

În cadrul comunității, te vei conecta cu lideri de afaceri cu experiență, vei avea acces la resurse, materiale și informații relevante care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.
Ne dorim sa vedem în România peste 1.000.000 de lideri credincioși care integrează credința cu vocația, construind astfel o lume mai bună.

Te invităm să creștem împreună
și să avem un impact pozitiv în lume!

Testimoniale

“Ideea principala (a evenimentului) a fost ca Dumnezeu este marele Antreprenor, Creatorul care ne cheamă și pe noi sa fim parte din aceasta creație și sa creem bunăstare pentru cei din jur prin afacerile pe care le dezvoltam!”

“Grupul la care am participat în ultimile 8 săptămâni a venit la un moment potrivit în viață mea pentru ca am avut posibilitatea sa mă conectez cu oameni de acțiune, oameni cu valori și principii de la care am putut sa învăț din falimentele și din succesele lor.”

“Ca pastor apreciez foarte mult Întâlnirile de tipul acesta și cel mai mult îmi place perspectiva biblica din care sunt tratate afacerile.”

Facilităm Transformarea

Grupuri Mici și Evenimente Publice

Grupuri Mici

Cultivăm Spațiul pentru Înțelegere și Suport

Facilităm întâlniri în grupuri mici, unde ne conectăm la nivel personal, explorăm principiile biblice legate de muncă și profesie și învățăm să integrăm credința în viața noastră de zi cu zi. La fiecare întâlnire, ne oferim suport și încurajări reciproce, construind împreună o comunitate puternică, în care credința și profesia nu sunt separate, ci se completează pentru un scop măreț.

Evenimente Publice

Platforma de Învățare și Conectare

Creăm platforme de întâlnire, cu scopul de a conecta oameni și de a inspira comunități. Evenimentele publice sunt oportunități excelente pentru a asculta vorbitori cu experiență, a întâlni persoane din diferite medii și a extinde rețeaua de contacte. Prin aceste întâlniri, ne dezvoltăm profesional, ne încurajăm, împărtășim experiențe și ne susținem reciproc.

Resurse

Suport

Susținem liderii care au o viziune de implicare și inițiative cu impact în orașul și în țara lor. Ne dorim să te cunoaștem.

Podcast

Te invităm să asculți dialoguri cu sens și perspective noi pe teme legate de afaceri, credință și impact în societate.

Blog

Scriem despre cum ne îmbogățim înțelegerea asupra integrării credinței cu vocația și principiile care ne călăuzesc.

Cărți

Recomandăm cărți care adâncesc înțelegerea legăturii dintre credință și rolul nostru în societate.

Mentorare

Susținem creșterea de relații personale și profesionale prin întâlniri și interacțiuni cu conținut valoros pentru dezvoltarea personală.

Prezentarea misiunii Guild Faith.
Află cum putem crea o lume mai bună prin credință și acțiune.

Pasiunea și profesionalismul tău vor face o diferență reală!

Dacă simți că aceasta este chemarea ta, contactează-ne și descoperă următorii pași spre a face parte din comunitatea noastră. Te așteptăm alături de noi!